NVZ Gıda, çikolata, pastacılık, içecek ve fırıncılık sektörünün ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirdiği Naturel Kakao Tozu ile üreticilere güçlü aroma, doğal renk ve yüksek stabilite sunar. Naturel kakao tozu; işlenmemiş (alkalize edilmemiş) yapısı sayesinde saf kakao karakteri, hafif asidik tat profili ve koyu renk yerine doğal kahverengi tonlarıyla ön plana çıkar.Doğal yapısı, minimal işlem görmesi ve yüksek kakao oranı sayesinde NVZ Naturel Kakao Tozu; temiz içerik (clean label) arayışındaki üreticiler için ideal bir çözümdür.
Tamamen doğal profil isteyen çikolata ve pastacılık üreticileri için en uygun kakao türüdür.
Çikolata, kaplama ve pastacılık uygulamalarında kullanılan kakao tozu; zengin aroma, koyu renk ve stabil performans sunarak hem profesyonel hem de endüstriyel üretimlerde yüksek kalite sağlar.
Dondurma, sütlü tatlılar ve soğuk ürünlerde kullanılan kakao tozu; yumuşak dokulu ürünlere doğal kakao aroması, dengeli renk ve kremsi bir lezzet profili kazandırır.
İçecek ve toz karışımı uygulamalarında kullanılan kakao tozları; hızlı çözünür yapısı, yoğun aroması ve homojen renk oluşturma özelliğiyle sıcak ve soğuk içeceklerde yüksek performans sunar.
Lezzetin başladığı yerdeyiz:
Siz de bu eşsiz lezzet dünyasını keşfetmek için adresimizi ziyaret edin.”
Fevzi Çakmak Mah. 10472. Sokak No: 19 42050 Karatay / Konya
+90 531 727 63 47 / +90 531 727 63 48