NVZ Gıda, çikolata dolgulu atıştırmalıklar, barlar, gofret kremaları ve pastacılık ürünleri için özel olarak geliştirdiği Krem Çikolata Dolgu Yağı ile üreticilere yüksek stabilite, mükemmel kıvam ve uzun raf ömrü sağlar. NVZ’nin özel formülasyonu, dolgu kremalarının hem işlem sırasında hem de son üründe ideal akışkanlık ve pürüzsüz dokuya sahip olmasını hedefler.
Belirleyen kritik bir bileşendir. NVZ formülasyonu, hem düşük hem yüksek sıcaklıkta stabil çalışarak dolgu kremasının yağ ayrışması, kristalleşme, donma veya fazla akışkanlık gibi sorunlarını ortadan kaldırır.
Gofret, bisküvi ve bar dolgu yağları; farklı aromalı kremalar ve pralin türü dolgular için ideal kıvam, stabilite ve akış kontrolü sağlayarak dolgunun formunu korumasına yardımcı olur.
Kruvasan, kek ve pasta dolgularında ısıya karşı stabilitesini koruyarak pişirme süreçlerinde akmayan, formunu bozmayan ve homojen dolgu performansı sağlayan özel formülasyonlardır.
Kremalı çikolatalar ve dolgulu kaplama ürünlerinde yumuşak fakat formunu koruyan ideal bir yapı sağlar. Çikolata ile yüksek uyumluluk göstererek hem akışkanlığı hem de ürün stabilitesini optimize eder.
Lezzetin başladığı yerdeyiz:
Siz de bu eşsiz lezzet dünyasını keşfetmek için adresimizi ziyaret edin.”
Fevzi Çakmak Mah. 10472. Sokak No: 19 42050 Karatay / Konya
+90 531 727 63 47 / +90 531 727 63 48