NVZ Gıda, endüstriyel gıda üretimi için geliştirdiği yüksek kaliteli karamel renklendirici çözümleri ile üreticilere güçlü, stabil ve ekonomik bir renklendirme alternatifi sunar. Karamel renklendiriciler; içeceklerden soslara, unlu mamullerden şekerlemeye kadar birçok ürün grubunda doğal ve derin bir kahverengi ton elde etmek için en çok tercih edilen renklendirici türüdür.
Bu nedenle NVZ karamel renklendiriciler, hem gıda güvenliğine hem de temiz içerik beklentilerine uygundur.
Kimyasal katkı içermeyen doğal karamel (Class I) ve orta asit dayanımlı sülfitle modifiye karamel
Amonyumlu Karamel (Class III), özellikle içecek ve şekerleme üretiminde tercih edilen, koyu kahverengi ve son derece homojen bir renk oluşturma kabiliyetiyle öne çıkan güçlü bir karamel renklendiricisidir. Ürünlerin hem görünümünü zenginleştirir hem de stabil bir renk dayanımı sunarak yüksek hacimli üretim süreçlerinde güvenilir bir performans sağlar.
Sülfitle-Amonyum Modifiye Karamel (Class IV), yüksek asiditeye ve yoğun ısıya karşı üstün dayanımıyla bilinen, içecek endüstrisinin en güçlü ve en stabil karamel renklendiricisidir. Üretim süreçlerinde renk dayanımı, homojen görünüm ve uzun raf ömrü gerektiren tüm uygulamalarda güvenilir performans sunarak özellikle kola ve enerji içeceği formulasyonlarında tercih edilir.
Lezzetin başladığı yerdeyiz:
Siz de bu eşsiz lezzet dünyasını keşfetmek için adresimizi ziyaret edin.”
Fevzi Çakmak Mah. 10472. Sokak No: 19 42050 Karatay / Konya
+90 531 727 63 47 / +90 531 727 63 48