NVZ Gıda, gıda üreticilerinin proses stabilitesini ve ürün performansını artırmak amacıyla geliştirdiği DPST (Double Process Stabilizer Technology) çözümleri ile üretimde maksimum verimlilik, yüksek dayanım ve kalite standartları sunar. DPST, özellikle aromaların, kıvam vericilerin ve lezzet bileşenlerinin ısı, pH ve işlem koşullarında stabil kalmasını sağlayan ileri seviye bir teknoloji yaklaşımıdır.
NVZ DPST, özellikle endüstriyel üretimde yüksek dayanıklı aroma ve katkı çözümleri isteyen üreticiler için geliştirilmiştir.
DPST, üretim sürecindeki ısı, basınç ve pH değişimlerine karşı aromaları ve katkı maddelerini iki aşamada korur.
Bu aromalar güçlü kokusu ve uzun süreli lezzetiyle her seviyeden kullanıcı tarafından tercih edilir.
NVZ DPST teknolojisi, aromaların uçuculuğunu minimuma indirerek lezzet kaybını önler. Bu özellik özellikle şu alanlarda kritiktir:
Bu aromalar güçlü kokusu ve uzun süreli lezzetiyle her seviyeden kullanıcı tarafından tercih edilir.
DPST teknolojisi, hem toz hem sıvı formdaki NVZ aromalarında ve fonksiyonel ürünlerinde kullanılır. Uyumlu olduğu üretim hatları:
Bu aromalar güçlü kokusu ve uzun süreli lezzetiyle her seviyeden kullanıcı tarafından tercih edilir.
Lezzetin başladığı yerdeyiz:
Siz de bu eşsiz lezzet dünyasını keşfetmek için adresimizi ziyaret edin.”
Fevzi Çakmak Mah. 10472. Sokak No: 19 42050 Karatay / Konya
+90 531 727 63 47 / +90 531 727 63 48